Lördag: the best day of the week!

Piercing!

Jag & tes + our mommies stack till stan imorse för att tes å jag skulle pierca oss. Det gjorde jävligt ont men var helt klart värt det! Killen som pierca oss stack till och med för att köpa Kit-Kat åt oss, riktigt snällt! :) Nu gör det iallafall ont förutom i vissa lägen but that's life liksom! 

Men nu ska jag i alla fall äta och efter det är det bio i Kista med tes, marre & hampz som gäller! Ska se "Patrik 1,5" :)

Höööörs!

Söndag!

Snacka om att jag är sämst på att uppdatera min blogg, menmen, nu skriver jag nått iaf!^^

Idag har jag sovit läääänge! Kom hem från Alex & Sebb vid 2 tiden igår å då var jag jättetrött. Så fick bli lång sovmorgon idag. Efter det åkte jag, putte å papps till outlet. Fick en jättefin peak tröja blandannat.  Nu däremot har jag precis tittat på "Cry Baby", konstig men ganska bra film faktiskt!
 
Men nu måste jag byta om iaf, ska träna step! :) Men längtar tills ikväll, då är det "Hål i Väggen" som gäller, där min Björn ska vara med, missa inte! ;D

Här kommer en bild på Bjööööörn, aaw så söt!     

Girls night!

Orkar inte skriva något egentligen men jag har inget att göra just nu, så wtf liksom!?
Men nää sticker till tes nu för jag orkar inte sitta här! Marre och jag ska sova över där. Tes ska tvinga oss att se alla saw filmerna så de är vad jag ska göra ikväll :| fan va scary asså! Men aja, mysigt iaf! :)<3

Puss!


Bättre lycka den här gången^^

Haha, när jag startade den här bloggen trodde jag att jag skulle skriva LITE oftare, men det har ju varit omöjligt! Man orkar liksom inte. Menmen, nu ska göra ett nytt försök , framförallt p.g.a att jag och marre har gjort en deal. Båda har vart sjukt dåliga på att uppdatera våra bloggar så nu måste man uppdatera den minst en gång i veckan. Annars får man ett straff som tess får bestämma! ;o Och det vill man ju verkligen inte så nu gäller det att skriva!

Jusste, måste säga att jag har fixat musik till bloggen fast det kanske ni redan har sett i och för sig. Det är den röda ipoden någonstans till vänster. Jag ska försöka uppdatera den med ny musik så ofta jag orkar (typ aldrig alltså^^)!

Eftersom jag inte är lika hightec som marre, som kan länka till min blogg bara man trycker på mitt namn i ett av hennes inägg, så lägger jag ut hennes länk 'vanligt' istället. Så checka hennes blogg! ;)

http://twisedbrain.blogg.se

Men nu ska jag göra lite nudlar och titta på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"  innan jag sticker till skolan för att ha min första lektion som börjar 12.50, missade första för att jag skulle spänna tandställningen. Psst ja kommer INTE behöva ha den länge till!  *överlycklig*

Puss!


RSS 2.0