#3 The Libertines - time for heroes

Grym låt!


R.I.P Michael Jackson

Härligt att det äntligen är helg så man får sova ut lite & slippa gamlingarna på äldreboendet i några dagar (även fast de flesta är väldigt söta)! :)

Såg nyss U21 matchen mellan Sverige - England. Marcus Berg är så galet bra! Hela laget var ju så jäkla bra i och för sig men ååh vilken match alltså! Shit! Men jag hatar straffar så avslutningen var mindre bra! Och det faktum att vi förlora (& Berg missa sin straff) orkar jag inte bry mig om, hehe! :)
 
Ingen kan ju ha missat att Michael Jackson - "The King Of Pop" dog i natt! Så lägger upp den absolut bästa låt han någonsin gjort -enligt mig i alla fall!

Billie Jean - Michael Jackson
(stör mig på att titeln är felstavad på youtube videon^^)



Ciao!

#2 Bruce Springsteen - the river

"We'd go down to the river
And into the river we'd dive
Oh down to the river we'd ride"



galet bra musik!

Pics!

Här kommer lite studentbilder på bell & bina! Har inte hunnit ladda upp bilderna från när Jonas tog studenten än så kan inte lägga upp några! Bjuder även på lite töntbilder på mig & tes från i eftermiddags! ;)

      


                                                  Len & Tes


         

          

         

          

         

          

Nu ska jag fortsätta kolla på Morden i Midsomer! Ciao!


#1 Deportees - Under The Pavement, The Beach

Var ett tag sen jag skrev nu, men det har hänt så mycket de senaste två veckorna så jag har inte riktigt haft tid! Har inte tid att skriva nu heller egentligen så det blir ett kort inlägg! Men imorgon lovar jag att skriva lite mer & lägga upp lite bilder! Bland annat på tre av mina kusiner som tog studenten för någon vecka sen! :)

Just ja! Jag har hunnit träffa min morbror några gånger nu den senaste tiden och eftersom han och jag har samma musiksmak (dvs. grym smak) hade han fixat sju cd skivor till mig, som han tyckte jag skulle lyssna på plus att han har haft lite "musikundervisning" om gamla låtar & artister som tydligen var oerhört viktiga för mig att känna till! Så var beredda på massor med musiktips framöver! ;)



Maliiiin!

Den här helgen har varit riktigt skön faktiskt!

Alf (min pappas morbror) har varit här och han fick mig att inse hur galet bra vi har det nuförtiden, eller alltså när man jämför med hur det var när han var ung! I alla fall så har även min älsklings Malin varit här, galet trevligt! Men nu hinner jag inte skriva så mkt, ska kolla klart på Beverly Hills 90210 (kan dö för den serien, hah!) men lägger upp nåra bilder från helgen! :)<3

  
   

Tjillivippen!

Citat!

Hittade ett citat som jag blev lite fäst vid!

"Ta inte livet så allvarligt, ingen tar sig ändå levande ur det!"

Tv-serier!

Man kan lugnt säga att jag är lite av en tv-serie nörd men det är svårt att inte vara det när alla serier är så beroendeframkallande! :o Men nu tänkte jag i alla fall försöka göra någon slags lista över tv-serierna man bara inte får missa! Någon som håller med mig om de jag har valt ut?

1. Vänner
2. Beverly Hills 90210
3. Gossip Girl
4. 2 ½ men
4. OC
5. Lipstick Jungle
6. 90210 (nya beverly hills)
7. One Tree Hill
8. Christine
9.  How I met your mother
10. Beyond The Break

Psst. Lägger upp lite bilder från igår på Alexander Rybak, underbart charmig & söt kille! 
   
  
(de blev inte så bra kvalite eftersom jag behövde zooma så mycket!)

Alexander Rybak!

Sitter just nu och försöker plugga fysik vilket är totalt omöjligt! Försöker även få lite folk till min grannes sommarjobb vilket jag hade fått igår! Men idag fick både jag & Sandra brev om att vi fått sommarjobb på äldreboendet i Kallhäll i tre veckor så det ska vi tacka ja till istället!

I eftermiddags lyckades Sandra & jag få gå tidigare från 'staden & framtiden'  för att åka till vällingby och se Alexander Rybak! Han var helt underbart söt, till och med sötare än vad han är på tv! :o Jag kan lägga upp lite bilder jag tog på honom imorgon för nu ska jag fortsätta plugga!

Puss!

New Moon!

Trailern! :D


90210

Jag är galet irriterad just nu!
Av någon anledning har de börjat sända 90210 från början så jag får inte se de nya avsnitten, buhu! Hur ska jag överleva det här nurå? Cp tv400!  

RSS 2.0