Trött!

Tjaaaa (;

Håller just nu på att somna, är helt sjukt trött! Började 10 över 8 imorse, sen kom jag inte hem förens halv 6. Då var det bara att byta om å äta nåra mackor innan jag skulle på träning. Fast träningen var extra kul idag faktiskt! :D Gick däremot inte så jätte bra för mig hela tiden, var inte riktigt taggad. Fast mina smashar var gryma! Har aldrig lyckats med det tidigare men idag gick det suveränt! ;D Juste, varför jag kom hem så sent idag var för att klassen var på söder på ett sidenväveri. Jätte mysigt ställe som hade haft samma vävstolar och allt (t.o.m. stått på samma plats) i 170 år. COOLT!
På vägen hem blev jag och Helen helt till oss. Så nu har vi bestämt att vi ska flytta in i en gammal lägenhet. Det ska vara slitet golv (som på sidenväveriet), stora fönster, en öppen brasa m.m. Plus att vi ska bo på typ söder och ha varsinna antika cyklar! YEY! :D Låter det inte awesome elr? ;D

Nääe, nu ska jag verkligen sova! Men för att inte bara skriva ett tråkigt inlägg som alltid så lägger jag in en länk till senaste webb intervjun med Björn Gustafsson + VÄRLDENS FINASTE BILD!  :D

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3864164.ab



Gooood night!

Wilmis Pilmis!

Tjaaaaaaaaaa! (;

Den här helgen har mina älskade kusiner varit här! AS MYSIGT! Plus att det har snöat som fan! HÄÄÄRLIGT! (;
I lördags var vi i stan hela dagen å shoppa, efter det åkte vi till Kista å kolla på Twilight! Grym film det! Fast jag störde mig så mycket på att jag kände igen de flesta, så ja satt å förökte komma på vart jag hade sett alla. Tre av dem har varit med i OC, en i 90210 (nya beverly hills). Iaf så efter filmen och allt sjöng vi Singstar, flumma oss som fan och pratade och massa sånt! Älskar mina underbara kusiner<3 :)

Idag när jag kom hem pratade jag med en annan kusin, Wilmis! :D Finns fan ingen sötare och härligare än henne. Hon var urgullig och sa "var vänlig kontrollera nummret, den du söker är inte anträffbar" haha, aaaw! Hon är 6 år och har VÄRLDENS sötaste röst, så det där lät bara för kul! Tillsist fick jag även prata med jultomten! WIIE ;D (Vilket var hon med "tomteröst" som hela tiden sa HOHO!<3). haah :)

Ikväll har jag även hunnit kolla på massa filmer från när jag var liten, haha aaaaaaw vad jag pratade hela tiden! Man fattade knappt vad jag sa! x)

Men nu ska jag läsa lite, byee!


pfff, behöver lägga in en bild på Rob Pattinson!

Highlights! (:

Tralala, just nu sitter jag och väntar på att Sannis ska ringa mig. Vi ska boka biljetter till Twilight! Måste säga att boken den är baserad på är GRYM så om ni inte har läst den måste ni göra det!

I alla fall så kom jag hem från träningen för drygt en timme sen. Idag var det helt underbart roligt, men nu efteråt är jag helt död för att jag sprang hela tiden, och så mycket som jag rörde på mig idag har jag inte gjort på otroligt länge! Menmen^^

När jag kom hem berättade pappa en jätterolig sak. Jag dog av skratt, så kul var det! HAHA! Det var en man som hade föredrag inför otroligt många. Så hade han sin dator framför sig som var uppkopplad mot en stor skärm så alla skulle se hans presentation. Sen när han skulle logga in sig på nätverket råkade han trycka in lösenordet i samma ruta som han hade skrivit in användarnamnet, så ALLA såg det! Å grejen var det att hans lösenord var: "kuksugare" HAHAHAHAH xD Tydligen (som man lugnt kan förstå) hade han skämts ihjäl. Fast han hade lyckats göra sin presentation ändå, men va fan liksom. Orka ha ett sånt lösenord! HAHA!


Nu ska jag iaf plugga lite spanska till imorrn å sen sooooova!

Helenes "best-of-muuuusic 2008" ;)

Tänkte lägga upp lite låtar som jag lyssnat extra mycket på det här året. Alla är givetvis GRYMMA, haha, enligt mig i alla fall ;D

Låtlistan twothousandeight:

1.
I'm Yours - Jason Mraz
2. Rockstar - Nickelback
3. Be Yourself - Audislave
4. Ocean Avenue - Yellowcard
5. Gotta Be Somebody - Nickelback
6. Chariot - Gavin DeGraw
7. When You Look Me In The Eyes - Jonas Brothers
8. My Paper Heart - The All American Rejects
9. Follow Through - Gavin DeGraw
10. Viva la Vida - Coldplay
11. Nice To Meet You Anyway - Gavin DeGraw
12. Poison - Alice Cooper
13. Love And Memories - O.A.R
14. Curly Sue - Takida
15. Rip Out the Wings of a Butterfly - H.I.M
16. Two Princes - Spin Doctors
17. I Natt Är Hela Staden Vår - Noice
18. En kväll i Tunnelbanan - Noice
19. Teardrops On My Guitar - Taylor Swift
20. Perfect - Simple Plan
21. Hardlake Village - Takida
22. You're Not Alone - Saosin
23. Cocain - Nomy
24. Those Nights - Skillet
25. Falling Leaves - Billy Talent

26. Killing Loneliness - H.I.M
27. In The Raw - Crashdiet
28.  Lithium - Nirvana


That's the list! Nu måste jag sticka, baaaaaj!


Gotta Be Somebody

Tjaaaaaaaa om det nu är någon som läser det här! ;)

Är några veckor sen sist jag skrev nu, men jag kommer ALDRIG bli bättre på att uppdatera bloggen, let's face it! Mycket har hänt sen jag skrev förra gången, och bilden som jag skulle lägga upp då kan jag för tillfället inte ens hitta så det får bli i ett annat inlägg. En av anledningarna till att jag varit så sjukt dålig på att skriva, är för att min dator har varit på lagning i två veckor. Sad but true, hah!

Lite roliga saker som har hänt under tiden då. Bland annat har Sanna & Wilma varit här. Vi hade jätte kul såklart.  Har hunnit shoppa med Marre, Tess å Jimmie och i slutet av veckan var jag på Sebb & Alex landställe. Lärde mig typ att vissla och nästan, bara nästan, lärde jag mig också att knäppa med fingrarna. Den helgen var riktigt mysig och trevlig!

Har också hunnit åka skridskor i kungsträdgården med massa folk vilket var riktigt trevligt och mysigt!

Aja, men nu orkar jag inte skriva nå mer. Fast jag måste nämna att tes å jag var på Idol i fredags. Robin B has to win by the way! Han eller Kevin, helt klart! :D

Menmen, nu ska jag typ sleeeeepa!

Puss!


RSS 2.0