Bättre lycka den här gången^^

Haha, när jag startade den här bloggen trodde jag att jag skulle skriva LITE oftare, men det har ju varit omöjligt! Man orkar liksom inte. Menmen, nu ska göra ett nytt försök , framförallt p.g.a att jag och marre har gjort en deal. Båda har vart sjukt dåliga på att uppdatera våra bloggar så nu måste man uppdatera den minst en gång i veckan. Annars får man ett straff som tess får bestämma! ;o Och det vill man ju verkligen inte så nu gäller det att skriva!

Jusste, måste säga att jag har fixat musik till bloggen fast det kanske ni redan har sett i och för sig. Det är den röda ipoden någonstans till vänster. Jag ska försöka uppdatera den med ny musik så ofta jag orkar (typ aldrig alltså^^)!

Eftersom jag inte är lika hightec som marre, som kan länka till min blogg bara man trycker på mitt namn i ett av hennes inägg, så lägger jag ut hennes länk 'vanligt' istället. Så checka hennes blogg! ;)

http://twisedbrain.blogg.se

Men nu ska jag göra lite nudlar och titta på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"  innan jag sticker till skolan för att ha min första lektion som börjar 12.50, missade första för att jag skulle spänna tandställningen. Psst ja kommer INTE behöva ha den länge till!  *överlycklig*

Puss!


Kommentarer
Postat av: Marre

haha jo jag är verkligen as hightec xD det är inte så svårt, får väl lära dig ;) lätt som en plätt när man kan det :P,

2008-09-05 @ 13:45:48
URL: http://twisedbrain.blogg.se/
Postat av: Helene

klart du är :D ;D aa det måste du göra! :)

2008-09-05 @ 15:25:22
URL: http://heleneeee.blogg.se/
Postat av: Sanna

Näe, får du snart ta ur din tandställning?? :O NÄR?? JAG VILL ÅXÅ TA UR MIN!!! JÄVLA LYLLO ;P:) ÄLSKAREEEY<3333

2008-09-07 @ 17:40:22
URL: http://fashiionfreak.blogg.se/
Postat av: Helene

HAHHAHA yeees, till jul :O :D ska dit i november å då skulle vi börja planera för att ta ut den, men det kan ju bli senare också^^ menmen ;D

JAGÄLSKARDIG<3333

2008-09-07 @ 20:52:29
URL: http://heleneeee.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv på du!

Trackback
RSS 2.0